• A
  • A
  • A
zene.png
02.10.2020. -
Probno Istraživanje o bezbednosti i kvalitetu života žena

 

Republički zavod za statistiku, u periodu od 3. do 18. oktobra 2020. godine, sprovodi probno Istraživanje o bezbednosti i kvalitetu života žena. 

Istraživanje se vrši na osnovu ugovora o sprovođenju IPA-2017 regionalnog projekta a podaci koji se prikupljaju ovim istraživanjem treba da obezbede informacije u vezi sa zdravljem, bezbednošću i sugurnošću žena i kvalitetom života. Rezultati ovog istraživanja su važni kako bi se kreirale efikasne odluke i strategije za unapređenje položaja žena u Srbiji.

Svi učesnici probnog Istraživanja su upoznati sa pravilima ponašanja u domaćinstvu radi primene mera za sprečavanje pojave i širenja korona virusa (COVID-19).

Probno istraživanje se sprovodi na uzorku od 300 domaćinstava a svi dobijeni podaci se koriste isključivo u statističke svrhe, obezbeđuju potpunu anonimnost i objavljuju se kao agregirani (zbirni podaci).

Ukoliko imate pitanja ili želite dodatne informacije u vezi sa Istraživanjem, možete se obratiti Dragani Nikolić ili Mariji Anđelković putem telefona 011/2412922 lok. 298. 

Ostale vesti