• A
  • A
  • A
vest_1.jpg
28.06.2022. -
Коначна листа кандидата за ИТ асистентe

Републички завод за статистику објављује Коначну листу кандидата за ИТ асистенате.

Сви кандидати са листе биће лично контактирани.

Остале вести